14 Ιανουαρίου 2012

Ημερολόγιο 2012

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και πολλή τύχη όλα θα πάνε μια χαρά! Επιστρέψαμε και πάλι στη βάση μας με γεμάτες μπαταρίες τόσο εμείς όσο και τα παιδιά...
 Είχα υποσχεθεί το ημερολόγιο της τάξης μας και ιδού. Πρώτα όμως να εξηγήσω κάποια πράγματα.Καταρχάς δεν είναι δική μου σκέψη, είχα δει πριν λίγο καιρό την ιδέα στο blog  της Μαρίνας Ζαχαριά http://nipiablog.blogspot.com/2011/10/31_31.html. Μου άρεσε τόσο που προσπάθησα να σκεφτώ έναν τρόπο να το εντάξω και στο δικό μας νηπιαγωγείο. Κι έτσι σκέφτηκα το ημερολόγιό μας! 


Το εκτυπώσαμε σε μέγεθος Α3 και το πλαστικοποιήσαμε με ματ φύλλα πλαστικοποίησης. Προσωπικά τώρα ανακάλυψα τις ματ διαφάνειες και πραγματικά δίνουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα χωρίς αυτή την ενοχλητική γυαλάδα. Είναι λίγο ακριβότερες από τις συνηθισμένες αλλά αξίζει όταν πρόκειται για κάτι τέτοιο όπως το ημερολόγιο της χρονιάς. Ευχαριστούμε το δραστήριο σύλλογο γονέων του σχολείου μας για την οικονομική ενίσχυση (καθώς το ταμείο του νηπιαγωγείου...φυτοζωεί). Ευχαριστώ πολύ και το 31ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων για τη φοβερή ιδέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου