25 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικα

Δε θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε τις αποκριάτικες κατασκευές όλες αυτές τις μέρες. Τις συγκέντρωσα όλες εδώ για να τις παρουσιάσω.

Σημαιάκια με την τεχνική με το καλαμάκι που βρήκα στο περιοδοκό "Δημιουργικό Εργαστήρι" για να στολίσουμε την τάξη μας...                                                                                                                          

   
       
          

...απλές μάσκες για να στολίσουμε την πόρτα της τάξης μας...


...κλοουνάκια σαν αυτά που πρότεινε το περσινό "Δημιουργικό Εργαστήρι" με την ξυλομπογιά, με τα οποία παίξαμε και κουκλοθέατρο.


Επίσης φτιάξαμε αστεία γυαλιά και παπιγιόν που βρήκα σε παλιά ανάρτηση της Μυρτώς από τα Προσχολικά 




Ασχοληθήκαμε κι εμείς με την ιστορία του αρλεκίνου, παρατηρήσαμε πίνακες ζωγραφικής με αυτό το θέμα και φυσικά φτιάξαμε τον δικό μας αρλεκίνο με ρόμβους στη στολή του, χρησιμοποιώντας σαν πατρόν τουβλάκια από το παιδαγωγικό παιχνίδι μας.


Και για το τέλος μια κατασκευή από το σχολείο της φίλης και συναδέλφου Δέσποινας, διακοσμητικές βενετσιάνικες μάσκες από γύψο.









2 σχόλια:

  1. Είναι όλα πάρα πολύ ωραία μπραβο! Όλες οι κατασκευλες είναι πολύ όμορφες! Στην πρώτη φωτογραφία η τάξη σου φαίνεται υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks Maro!To σχολείο μας γενικά είναι ωραίο,είναι καινούριο γι' αυτό. Μακάρι όλα τα νηπιαγωγεία να είχαν τέτοιους χώρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή